Χυλοπίτες με Σάλτσα Λαχανικών

Προετοιμασία 10’ / Μαγείρεμα 15’ / Μερίδες 2

 

Υλικά

  • 500 gr Χυλοπίτες με Ελιά Φέτα και Τομάτα Ζυμάρ
  • 1 Κολοκυθάκι
  • 1 Κρεμμύδι Ξερό
  • 1 Πράσινη Πιπεριά
  • 1 Πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο
  • 4 Τοματίνια
  • 50 ml Χυμός Λεμονιού
  • 200 ml Λευκό Κράσι
  • 300 ml Σάλτσα Τομάτας
  • 300 ml Ζωμό Λαχανικών
  • 2 κ.γ Ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ Αλάτι
  • 1 κ.γ Πιπέρι
  • 1 κ.γ Ρίγανη
  • 2-3 φύλλα Μαϊντανού

 

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα  με αλατισμένο νερό που βράζει βάζουμε τις χυλοπίτες και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Κόβουμε το κολοκυθάκι, τις πιπεριές, το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα.

Εφόσον οι Χυλοπίτες είναι έτοιμες τις σουρώνουμε και τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο.

Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε στο τηγάνι το λευκό κρασί, το χυμό λεμονιού, τη σάλτσα τομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε της χυλοπίτες μας στο τηγάνι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε

Κόβουμε τα τοματίνια στα 4, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και συνεχίσουμε να ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε προαιρετικά με 2-3 φύλλα Μαϊντανού