Σαλάτα μεσογειακή Κους Κους

salata mesogieaki

Προετοιμασία 10´ / Μαγείρεμα 5′ / Μερίδες 10

 

Υλικά 

  • 500 γρ. Κους Κους Τρικολόρε
  • 15 Ντοματίνια
  • 2 Αγγουράκια μέτρια
  • 2 Κρεμμύδια μέτρια
  • 1 Μάτσο μαϊντανό
  • 1 κ.γ Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • 2 κ.σ Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

Ξεκινάμε βράζοντας το νερό μας μόλις αρχίσει να κοχλάζει προσθέτουμε το Κους Κους και το βράζουμε για 4-5´ και τα κρυώνουμε. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά μας τα προσθέτουμε όλα μαζί με το Κους Κους και ανακατεύουμε!

Διατηρείται σε ψυγείο 4-5 μέρες.