Προετοιμασία 10´ / Μαγείρεμα 5′ / Μερίδες 10
Υλικά
- 500 γρ. Κους Κους Τρικολόρε
- 15 Ντοματίνια
- 2 Αγγουράκια μέτρια
- 2 Κρεμμύδια μέτρια
- 1 Μάτσο μαϊντανό
- 1 κ.γ Αλάτι
- Πιπέρι
- Χυμό από ένα λεμόνι
- 2 κ.σ Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ξεκινάμε βράζοντας το νερό μας μόλις αρχίσει να κοχλάζει προσθέτουμε το Κους Κους και το βράζουμε για 4-5´ και τα κρυώνουμε. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά μας τα προσθέτουμε όλα μαζί με το Κους Κους και ανακατεύουμε!
Διατηρείται σε ψυγείο 4-5 μέρες.